Scroll to top

URBAN SANCUARY

The design concept for this apartment was conceived as a relaxing retreat for the owner, a place where one can retire to quietly for a short reprieve before facing the hustle and bustle of everyday city life – a space where one could think and recharge. To that effect, this design employs the use of contrasting materials like glossy marble stone and gold trimmings which denotes luxury. Warm woody textures were introduced to remind one of the pleasures of homely comfort. These elements combine to create a warm and nurturing environment, perfect for the contemplative homeowner.

  • Location:

    Dover, Singapore

The design concept for this apartment was conceived as a relaxing retreat for the owner, a place where one can retire to quietly for a short reprieve before facing the hustle and bustle of everyday city life – a space where one could think and recharge. To that effect, this design employs the use of contrasting materials like glossy marble stone and gold trimmings which denotes luxury. Warm woody textures were introduced to remind one of the pleasures of homely comfort. These elements combine to create a warm and nurturing environment, perfect for the contemplative homeowner.

Post a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *