Scroll to top

Projects

URBAN GUSTO

Residential

URBAN SANCUARY

Residential

CORPORATE LUXURY

Commercial

GORGEOUS LUX

Residential

OPULENCE

Residential

UNASSUMING

Residential

ECLECTIC

Residential

SIMPLE ELEGANCE

Commercial

ART HOUSE

Residential

PLAYFUL FUN

Commercial

MINIMALLY OPULENT

Commercial

NORDIC

Residential

MINIMAL

Residential

GAME ON

Commercial

URBAN GUSTO

Multiple design strategies were applied to ensure that this cosy abode was delivered to the requirements. The brief required the home to be welcoming and luxurious, similar to entering a hotel room. Warm colors were introduced to soften down the space and mirrors were strategically placed to bring in more natural light and creating an illusion of a larger space. Our favorite was the study table which made full use of the bay window while providing for a comfortable and ergonomic work space. The study table also boasts a fully usable drawer and storage despite being hidden.
    View Project

    URBAN SANCUARY

    The design concept for this apartment was conceived as a relaxing retreat for the owner, a place where one can retire to quietly for a short reprieve before facing the hustle and bustle of everyday city life – a space where one could think and recharge. To that effect, this design employs the use of contrasting materials like glossy marble stone and gold trimmings which denotes luxury. Warm woody textures were introduced to remind one of the pleasures of homely comfort. These elements combine to create a warm and nurturing environment, perfect for the contemplative homeowner.
    • Location:

      Dover, Singapore

    View Project

    CORPORATE LUXURY

    Luxury is feeling unrushed, welcoming and calming. Designed to be a corporate space catering to a niche clientele, this space was intended to exude luxury with a corporate flare. A fine balance between being a place for serious business discussions and a bespoke lounge to let one unwind. To be present is to experience the space with multiple senses. Therefore, besides what design and carefully curated textures can provide for the sense of sight and touch; the sounds of a calming and soothing water fall relaxes one’s senses are they are seated in the lounge. An office of this scale requires space planning and demarcation of zones. Visual filters were carefully and strategically planned to allowed for three different zones of private, semi private and public spaces.
    • Location:

      Singapore

    View Project

    GORGEOUS LUX

    “A spacious cosy abode exuding a posh yet quiet unassuming elegance. The subliminal introduction of well designed accents that brings about a cohesive language all coming together to create a celebratory space. Working with the existing color palette, natural textures such a timber and marble finishes were introduced with dashes of brass accents for that little touch of opulence. The space was kept clean to ensure that the client could enjoy the unparalleled view of this penthouse suite with a double storey living space. To achieve the best of a space is to understand the space, a sunset facing high stool and table was introduced to capture this heavenly moment to be enjoyed on good clear weather. ”
    • Location:

      Potong Pasir, Singapore

    View Project

    OPULENCE

    Elevated and with a splended view of Grange Road, we wanted to ensure that the natural qualities of the space were not only retained but further expressed with complimenting design approaches. A white colour palette was selected as the base of this artistic expression to bring in more of the natural light that floods into the open living space. Class is timeless and what better than to bring some old school sass in our details with a modern approach. Resulting in an opulent abode that screams for a good glass of wine and jazz music to enjoy the evening.
    • Location:

      Tanglin, Singapore

    View Project

    UNASSUMING

    Here, we have blended a series of complimenting neutral colour palettes while introducing natural elements that bring together with them an abundance of visual intricacy. Layering of elements were introduced to bring about more visual depth and interaction, it is almost a well choreographed dance between simplicity and sophistication. Creating a space that is unassuming yet elegant.
      View Project

      ECLECTIC

      This design concept is an eclectic combination of classy elements that are confidently rooted in culture and history. The colors employed are bold and contrasting, and yet warm, approachable and complementary. Many of the design elements in this home not only have a timeless element to it, but also pay homage to the homeowner’s multicultural Asian heritage. The overall effect is one of luxury, timelessness, culture and impeccable taste.
      • Location:

        Marine Parade, Singapore

      View Project

      SIMPLE ELEGANCE

      This space was designed with the young independent and sassy millennial in mind. The plush furnishing details chosen speaks of luxury while the choice of bright, playful colours create a youthful, modern outlook on what it means to pamper oneself. The introduction of green allows one to reach out to be in touch with nature, that is calming and relaxing.
      • Location:

        Orchard, Singapore

      View Project

      ART HOUSE

      This modern and unassuming landed property is home to individuals having a fine appreciation of art and artistic expressions. A custom infinity feature sculpture was specially designed and curated with an artist to be the centerpiece of this largely open living space. Art knows no boundaries and this was exactly how we extended our creative expressions to the custom dividers between the Master bedroom suite and the lounge area.
        View Project

        PLAYFUL FUN

        “The greatness of a community is most accurately measured by the compassionate action of its members” – Coretta Scott King. Envisioned as a community space to encourage inter-generational activities, this design fulfils that need by creating many spaces and subspaces that encourage community interactions from large to smaller scales. We were able to introduce a community library and reading space, a baking kitchen as well as a breakout multi functional space. The space is furnished to remind one of home, offering its patrons a comfortable environment to pass the time.
        • Location:

          Yishun, Singapore

        View Project

        MINIMALLY OPULENT

        Delivering a elegant design deriving from a four worded brief, the facial lab was designed to balance elegance and minimalism in approach. The space takes us into a setting that is calm yet futuristic.
          View Project

          NORDIC

          Designed to remind one of the wooden log houses of the Scandinavian region, this design was inspired by bringing in Nordic ambience in a modern and unassuming way. What was ultimately achieved was a cosy interior that is chic and contemporary.
          • Location:

            Kovan, Singapore

          View Project

          MINIMAL

          “Less is more” Designed for the modern family nucleus, “Minimal” is light and airy, with an emphasis on comfort, neatness and functionality. A light color palette with minimal contrast was selected to brighten up the living area for a well lit space, while priority is given to creating enclosed storage spaces that allow for easy cleaning. This simple approach reduces clutter and maintains a zen ambience.
          • Location:

            Seletar, Singapore

          View Project

          GAME ON

          The design for this application and electronic game developer’s office was inspired from the nature of the business and to cater to their creative and young work force with a perfect blend of playful colours and industrial elements. Different materials and finishes were introduced as well as graffiti artists to spruce up the space and bring a little street element into the office setting.
          • Location:

            Singapore

          View Project